Välkommen...

...hit till mig i Pindans blogg. Här skriver jag om mig, familjen, livet, vikten och lite mer.
Eller det är så tanken är... Skriv gärna en rad, blir bara glad av avstamp!



tisdag, januari 05, 2010

Hus-Nyheter...

Nu börjar det hända saker i huset. Men ändå lite orolig för att det inte ska bli färdigt tills vi flyttar. Snart bara en månad kvar tills vi ska vara utflyttade från vår marklägenhet. Toaletterna är det som är det största "bekymret"... Inte påbörjade (tätskiktning gjord, men inget kakel) än. Det blir till att jaga byggaren snart:-).
En ny ytterdörr är i a f ditsatt. Dock inte den vi tänkt oss riktigt, men vi har bestämt oss för att det blir den ändå. Vad tycks? (syns inte alls att jag gillar grått;-))
Köket är oxå påbörjat och under helgen har ytterligare skåp och lådor blivit färdiga, men det har jag inga bilder på än. Luckorna är lite ljusare än det man ser här på bilden, för plasten är kvar på luckorna.
Det är en lång LISTA vi har över saker som måste göras av oss själva. Synd att helgerna är så korta...
Ha en bra dag!
Kram Linda

3 kommentarer:

  1. Ser najjs ut vännen! Absolut inget fel på dörren så ni gör rätt i som behåller den ... Vad gäller toaletterna så går det snabbt med kaklingen. Andreas syster och svåger började kakla/klinka för en vecka sedan och de är nästan färdiga ... och då gör de det själva på kvällar och helger (+ att de lyckades föda barn mitt emellan :-)) Ni har ju proffs som hjälper er *hihi*

    Själva har vi börjat fundera lite på köket ... ska få hit mäklaren och göra en värdering och se vad den hamnar på. Vår bankkontakt tyckte nog att vi skulle satsa på köket ändå i nuläget även om inte allt täcks i ett bottenlån ... vi får se vad vi bestämmer oss för :-)

    Kramizar

    SvaraRadera
  2. Åh det ser så himla fint ut, hoppas hoppas det hinner bli klart tills ni flyttar in, har ni hört något mer om toaletterna?
    Grått är så fint, tillsammans med vitt och svart är det superfint.
    Ha en superfin helg, hoppas du mår lite bättre och slipper ha huvudvärken, glöm inte nyårslöftet, vila så mycket du kan!
    KRAM!!!!

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Har ju glömt att fråga om du fortfarande är sjukskriven? En fråga ... var hittar du mallen för att publicera antalet besökare? Hälsa pojkarna!
    Kram

    SvaraRadera