Välkommen...

...hit till mig i Pindans blogg. Här skriver jag om mig, familjen, livet, vikten och lite mer.
Eller det är så tanken är... Skriv gärna en rad, blir bara glad av avstamp!



tisdag, juni 23, 2009

Osocial...

Är så förbaskat osocial just nu... t o m osocial med datorn.
Men dagarna har gått åt till att jobba eller leka med Lukas och resten av tiden vara trött, ha monsterhuvudvärk och vila.
Det får bli ett längre inlägg imorgon eller någon annan dag!
Kramisar i massor
Linda

4 kommentarer:

  1. Helt OK att vara osocial... ibland blir det bara FÖR mycket... Jag har för tusan varit osocial halva vintern och hela våren ;-) Vad gäller din huvudvärk så känns det som om de borde kolla upp den lite mer... Jag menar den försvinner ju aldrig. Kollat synen nyligen? Kan bero på mycket men man vill ju ändå slippa gå och oroa sig för att det ska vara något (läs: spekulationer från en yrkesskadad :-)). Hoppas iaf att det vänder snart och att den stundande semestern blir det avbrott du behöver. Jag har det jätteskönt på min... vädret är kanon enl. min åsikt - behöver inte så mycket mer för att vara nöjd faktiskt. Idag är det ju dock bara två veckor kvar :-( Jaja, jag får se fram emot hösten ist när jag förhoppningsvis kommer gå hemma!
    Kram till er alla tre.

    SvaraRadera
  2. Man får vara osocial! Vi tycker om dig ändå!!! Även om vi saknade dig ikväll men det är lungt, vi har redan börjat planera inför nästa oplanerade träff :-) Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas du mår bättre nu, usch din stackare.
    KRAM

    SvaraRadera