Välkommen...

...hit till mig i Pindans blogg. Här skriver jag om mig, familjen, livet, vikten och lite mer.
Eller det är så tanken är... Skriv gärna en rad, blir bara glad av avstamp!



torsdag, juni 11, 2009

Veckorapport...

Viktförändring: +0,2 KG
Totalt: -13,6 KG
Kvar till mål: 8,2 KG

*******************************************************

Åååååhhhh va' drygt... fast postitivt att det inte var mer. Det går uruselt just nu. Står och stampar på ett och samma ställe och kan inte få in i min hjärna att INTE äta det där som jag INTE ska.
Förra veckan började vi med att skriva matlista för en vecka framåt. POSITIVT! Då finns det inga kryphål. Visst kan det bli ändring på vad vi ska äta men jag tycker ändå att vi har följt det rätt bra ändå. I vanliga fall är vi värdelösa på att planera maten... vi tager vad vi haver. Och nu är det superenkelt att åka och handla för en vecka framåt och allt finns på plats.
Nähä, bättring var det ja...

1 kommentar:

  1. Asch, ett plus men ack så litet!!! Det tar du igen till nästa vecka.
    Som du kanske läst har jag haft en vecka med noll kontroll/inspiration. Jag vet inte vad som hänt men sockersuget har fått ta överhand helt och jag har gått upp cirka två kilo på en vecka.
    Jag vet ju att jag kommer att komma igen men det är lite därför jag är inne på att testa något nytt. Just andra bloggar gör ju att man inspireras....
    Tack för tipset om tidningen, tyvärr är jag ensam hemma med prickig-korven, ingen hit att ta med honom till affären, tror folk hade blivit mindre glada då :-D, men kanske man kan köpa den imorgon med!
    ANgående kopporna så bli inte förvånad om de kommer igen.
    Milton hade ju någon i ansiktet och lite plitor på bröstet men på VC sa hon att det absoluuuut inte var koppor och att han skulle till dagis, sen försvann ju den i ansiktet och han gick till dagis och sen kom det ändå sen :-D. Tycker synd om honom nu, han pratar om prickarna och han verkar ha någon i näsan stackarn.....

    SvaraRadera